Kennel Øyflokken

GOD HELSE, SOSIALISERING OG ETT GODT GEMYTT

Vår kennel ble starta og vi fikk godkjent kennelnavnet vårt av NKK i 2021. Vår førstefødte Bittebit´s Øyvarg hadde nok en pote med i spillet da navnet falt på nettopp Øyflokken.

HVORFOR VELGE EN HUND FRA OSS?

  • Godt forberedte hunder

I perioden 0-3 måneder så skjer det utrolig mye med valpen. Denne fasen er ekstremt viktig for hvordan valpen blir når den blir stor. Gode opplevelser er viktige for en trygg og god hund senere. 

  • Helsesjekket med stamtavle

Alle våre valper helsesjekkes, vaksineres med grunnvaksine og chippes. Når du henter valpen leveres denne med stamtavle og internasjonalt pass. Valpen er også registrert hos Norsk Kennel Klubb (NKK)

Vårt arbeid med din hund

Livslang oppfølging


Vårt arbeid og ansvar slutter ikke når valpen flytter til deg. Vi føler et stort ansvar for å følge opp både valp og de nye familiene. Vi er takknemlig for å få følge valpene våre i sine nye liv både gjennom sosiale medier og fysiske treff etter at de har flyttet.

Vårt nettverk


Vi har opparbeidet oss et stort kontaktnett i hundemiljøet. Alle seriøse oppdrettere har et genuint ønske å bidra til det beste for rasen vår, og gir oss både råd og tips når vi trenger det. Dette miljøet håper vi du vil bli en del av.

Erfaringsdeling


For hver valp vi har gleden av å bli kjent med vokser våre erfaringer. Ingen hunder er like men unike. Vi ønsker å dele med deg som hundekjøper alle våre erfaringer gjennom hele løpet. Disse nettsidene vil være et av stedene du kan finne råd og veilledning.

HVA GJØR VI MED VALPEN DE 8 FØRSTE UKENE?

Når valpen blir født kan den hverken se, høre eller gå. Den kan heller ikke gjøre fra seg uten at moren stimulerer tarmfunksjonen. Valpen orienterer seg ved hjelp av luktesans og varme gjenkjenning. Jobben vi og moren skal gjøre med valpen din de første 8 ukene er krevende, men gir oss en fantastisk opplevelse og tiden går fryktelig fort for oss - og veldig sakte for dere som venter. Her kan du lese mer om jobben vi gjør de første ukene, og hva som forventes at du skal gjøre resten av valpens liv.

HVEM ER VI I ØYFLOKKEN?

BØRGE SANDNES
KENNEL ØYFLOKKEN

Børge holder orden på det administrative rundt Kennel Øyflokken. Han er også fotograf og hjelper til med både valper og hundene i flokken. 

Børge holder orden på det administrative rundt Kennel Øyflokken. Han er også fotograf og hjelper til med både valper og hundene i flokken. 

Ina er selveste kennelmammaen i flokken. Omsorgsfull, tålmodig og har opparbeidet seg veldig god erfaring. Hun har tatt oppdretterskolen og sitter i styret som nestleder for Norsk Eurasierklubb. 

INA GISKE
KENNEL ØYFLOKKEN

Ina er selveste kennelmammaen i flokken. Omsorgsfull, tålmodig og har opparbeidet seg veldig god erfaring. Hun har tatt oppdretterskolen og sitter i styret som nestleder for Norsk Eurasierklubb. 

Ingeborg Samuline begynte tidlig med Øyvarg som handler og har en fantastisk relasjon til både valpene og de voksne hundene våre. 

INGEBORG SAMULINE GISKE
KENNEL ØYFLOKKEN

Ingeborg Samuline begynte tidlig med Øyvarg som handler og har en fantastisk relasjon til både valpene og de voksne hundene våre. 

Vår kennel blei starta og vi fekk godkjent kennelnamnet vårt av NKK i 2021. Vår førstefødde Bittebit´s Øyvarg hadde nok ein pote med i spelet då namnet fall på nettopp Øyflokken. I tillegg bur vi på naturskjønne Valderøya i Giske kommune utanfor Ålesund.


Verda har for mange menneske som elskar hundar og spesielt Eurasiere, og alt for få Eurasiere å elske. Med vaksne barn som har flytta ut, masse plass og enda meir hjarterom, blei Kennel Øyflokken derfor etablert.

Bittebit´s Øyvarg har to kull på samvitet med 14 friske og sunne kvalpar med Qeera av Nixenspitze og Spitzhagens Cikki. Dotter av Qeera, Spitzhagens Dina er ei av desse og bur her hos pappaen sin og er ein del av Øyflokken.


I november 2023 fekk Kennel Øyflokken eit nytt medlem, då lille Carve Canem Wida Willow flytta heim til oss. Nokre veker seinare kom også Sorschies Buz Zara til flokken frå Sverige, og skal bu i Sykkylven hos sin fôrvert. Meir informasjon om Zara kjem snart her.


Vår rettesnor er at hundane våre skal ha god helse og gjennom sosialisering eit godt gemytt. Når kvalpane våre forlet oss skal dei ha dei aller beste føresetnadane for å klare seg godt i livet som ventar, difor stiller vi forventningar til deg som kvalpekjøper om at du held fram jobben med å gje desse nøsta det alle beste hundelivet ein Eurasier kan ønskje seg.


Vi forventar også at vi blir godt kjent med dykk som ønskjer ein kvalp frå Øyflokken vår, sidan vi er opptatt av å følge dei opp gjennom deira nye liv. Vi forventar også at du som har forelska deg i rasen slik som oss, bruker god tid på å lese deg opp, stille spørsmål om rasen og tenker deg både ein og ti gongar om før du tek det store ansvaret det er å opne heimen din for ein kvalp.

HVA SIER TIDLIGERE HUNDEKJØPERE?

Kunnskapsrike og engasjerte oppdrettarar, med god oppfølging både før og etter kvalpekjøp. Akira er ein frisk, trygg og sosial kvalp som vi har utrulig stor glede av. Anbefalast virkeleg!

– Valpekjøper

Jeg er så glad for at jeg fant frem til Kennel Øyflokken og var en av de heldige som fikk kjøpe valp fra dem. Ina og Børge er fantastiske personer som virkelig ønsker det beste for både hund og fremtidig eier. Det viser de blant annet gjennom kjempegod oppfølging, deling av informasjon, tilstedeværelse og omtanke! Seriøse og kunnskapsrike oppdrettere som jeg ville valgt på nytt og på nytt.

– Valpekjøper

Som førstegangskjøper kunne vi ikke sett for oss bedre oppdrettere å kjøpe valp av. De har stilt opp og svart på alle spørsmål, og bryr seg virkelig om valpene.

– Valpekjøper

Vi har fått en fantastisk bamse til vår familie! Rolig, frisk og trygg.

Ina og Børge er kunnskapsrike, engasjerte og tilgjengelige for spørsmål om hva det måtte være. De fulgte oss godt opp i startfasen og vi har siden hatt jevnlig kontakt. Det er ingen tvil om at de har stor omtanke for både oss eiere og hunder.

Om vi i fremtiden ønsker å ta til oss enda en valp, håper vi det blir fra Øyflokken!

– Valpekjøper