Verktøykasse

Verktøykassa

GODE RÅD OG HJELP TIL SELVHJELP FOR DEG SOM HUNDEEIER

SAMLING AV NYTTIG TIPS

Som hundeeier dukker det stadig opp spørsmål man skulle hatt svar på. Heldigvis er hundemiljøet rause og deler villig sine erfaringer og gode råd med hverandre. Andre ganger får man tilsendt nyttige foldere og lister med smarte ting å tenke på. 


Mange ganger lurer vi selv på hvor ble det av nettopp den oppskriften på kloklipp, pelsstell eller viktige vaksinasjoner. Vi har derfor samlet (og samler) informasjon som vi helt sikkert kommer til å trenger på ett eller annet tidspunkt - og som vi gjerne deler med deg.

En valps utvikling


Enhver valp går gjennom mange utviklingsfaser til den blir en voksen hund. Vi har derfor laget en oversikt over valpens utvikling fra vi hjelper mor å bringe valpen ut i verden, til alle fasene nettopp Eurasier-valpen går gjennom frem til den blir en voksen hund. Husk likevel, hunder er like forskjellige som oss, så dette er bare en veiledning.


Fasene i en valps liv

Kloklipp


Kloklipp kan være traumatiserende for både hund og eier, men slik behøver det ikke å være. Vi har samlet noen råd og vink her for å gjøre det beste ut av situasjonen. Husk, Eurasiere kan være skikkelig "dramaqueens".


Kloklipp

Velkommen valp


Som nybakt hundefamilie, er denne brosjyren fra Norsk Kennel Klubb svært nyttig å bla igjennom. Brosjyren kan lastes ned her i PDF-format.


Last ned

Eurasierklubben


Her kan du laste ned Norsk Eurasierklubbs nyeste brosyre. I denne finner du mye nyttig informasjon om aktivitetene klubben har og hva du kan forvente som medlem.


Last ned

Sosialisering


På denne siden har vi samlet noen gode råd om hvordan du best mulig skal gå frem for å sosialisere valpen din, slik at denne står tryggest mulig i møte med den store verden.


Sosialisering

Miljøtrening


Miljøtrening er en viktig del av hundetreningen. Her kan du finne noen tips om hvor og hvordan man kan trene hundene til å bli trygg i ulike miljøer og situasjoner.


Miljøtrening

Giftig mat


Fra Kennel Carve Canem og Beathe Pilskog, fikk vi denne kjekke oversikten over matvarer som vi må passe på at hunden ikke får i seg. Hunder og spesielt valper vil gjerne smake på alt som er nytt og spennende, men mye av det vi synes er godt, kan være veldig farlig for hunden din. Last ned denne oversikten og tape den på kjøleskapdøren din.


Last ned